top of page

ERNST NEVE

Na mijn studie rechten ben ik bijna mijn gehele professionele leven werkzaam in de audiobranche. Je zou kunnen zeggen dat ik alle kanten van die markt ken. Ben begin jaren 90 begonnen met een eigen winkel, die aanvankelijk alleen tweedehands high end verkocht en is uitgegroeid tot een toonaangevend high end-paleis. Daarna ben ik werkzaam geweest in de professionele audio, waar tot mijn vaste klanten onder meer de Stadsschouwburg Amsterdam en het NDT behoorden. Was mede-verantwoordelijk voor de VAD Show en later AV-NU en ben altijd werkzaam geweest voor verschillende importeurs van zowel professionele als consumenten-audio. Altijd van hoge kwaliteit, dat wel. Vanaf 2014 ben ik hoofdredacteur van HVT. Sinds 2016 schrijf ik voor de Gooi- en Eemlander. De rest is geschiedenis.

Ernst voert de hoofdredactie en schrijft over Gadgets, Food en Cars. Je kan hem mailen.

© Anita Neve Fotografie

JOHN VAN DER VEER

Ik maak zelf producties, componeer, arrangeer, speel gitaar. En dit is precies wat je wilt als maker, met je ideeën zo dicht mogelijk bij de luisteraar komen. Mijn specialisatie is dan ook de ervaring aan beide kanten; ik loop naar de huiskamer om te horen of ‘het’ is gelukt en probeer mijn indruk onder woorden te brengen. Uiteraard gaat het dan meestal om luidsprekers, maar ook de snelle ontwikkelingen bij digitale versterkers, DSP-technieken en al dan niet draadloze signaalgeleiding spelen in dit proces een belangrijke rol.

Voor The Lush Life schrijft John diverse artikelen. Daarnaast mag hij de eindredactie voor zijn rekening nemen.

2b7768_6dc972db9e7c41a3b422010ba41020b7~

JAY TANG

Tekst Jay en afbeelding nog wijzigen

Remy Best Art Director VI

JASMYN MAZLOUM

Tekst Jasmyn

97628660_570703026771728_696065289190489

PIETER VAN DER MEER

Tekst Pieter

0.jpeg

MABEL NEVE

Als klein meisje rende ik graag door m’n vader’s winkel vol met gadgets. Helaas heeft senior inmiddels geen winkel meer, maar als iets groter meisje vind ik door de gadgets snuffelen nog steeds heerlijk. Dat in combinatie met ooit de droom te hebben gehad om naar het conservatorium te willen, maakt dat mijn oren redelijk getraind zijn. Verder pretendeer ik helemaal niet iets van audio te weten. Daarom gaat het bij mij meer om de ervaring van het luisteren, hoe iemand zich erbij voelt, en waarom. Ik heb het liefst een gebalanceerd geluid. Soms met een tikkeltje te veel bas – goed op weg om de oren te verpesten – en iets waarop een beetje te dansen valt. Dat mag toch gewoon?

Mabel schrijft vooral over gadgets maar alleen als ze tijd heeft.

_DSC4822.jpg

ISABELLE PEPER

Al zolang ik mij kan herinneren komen mensen naar mij ‘als ze er niet meer uitkomen’, weet ik helderheid te scheppen, de situatie te duiden en te inspireren. Mensen gaan bij haar áltijd weg met een lach. Gesterkt. Geïnspireerd. Vastberaden. Ongeacht of het gaat om een persoonlijk situatie of een zakelijke kwestie of alleen een onbestemd gevoel. 

 

Isabelle schrijft voor The Lush Life over spiritualiteit, mindfulness en gelukkig zijn.

_DSC0882.jpg

ANITA NEVE

In mijn fotografie wil ik mensen graag prikkelen na te denken over de rol van ieder levend wezen in onze huidige maatschappij. Ik vel geen direct oordeel maar wil uitdagen, bewustwording creëren. Vragen oproepen. 

Daarbij let ik erg op de ruimte die anderen nodig hebben. Om zich op hun gemak te voelen, om zichzelf te zijn. Zelf krijg ik graag ook die ruimte. Zodat van daaruit het wederzijds begrip en respect kan ontstaan om tot inhoudsvolle gesprekken of beelden te komen. Ik heb een achtergrond in communicatie en kynologische gedragstherapie. 

 

Anita is verantwoordelijk als uitgever van The Lush Life maakt foto's voor bij de artikelen.

AN.jpg
bottom of page