top of page

Zorloo Ztella ultra portable USB MQA DAC

Bijgewerkt op: 1 jan. 2021

MQA, ofwel Master Quality Authenticated. Veel woorden voor iets dat je kan beschrijven als een techniek die het mogelijk maakt om muziek in de allerhoogste resolutie te verstoppen in standaard bestanden van 24bits/44.1 en 48kHz. Deze kunnen vervolgens zonder haperen door je huis gestreamd worden.

Als je over een geschikte DA converter beschikt, begint de magie pas echt. Dan wordt de echte studiokwaliteit uit het standaard muziekbestand gehaald en doorgegeven aan je bedrade hoofdtelefoon. De Ztella van Zorloo doet precies dit, en is werkelijk de allerkleinste USB MQA DAC van dit moment. Eigenlijk niet groter dan een hoofdtelefoon-adapter.


En wat kan je ermee? Aansluiten op de USB (C of A) of Lightning poort van je tablet, smartphone en zelfs PC/Mac om de allerbeste geluidskwaliteit bloot te leggen voor je bedrade hoofdtelefoon. En dat voor nog geen 80 euro. Horen is geloven.


Wil je gebruik maken van dit unieke aanbod, ga dan naar deze website, doe de Ztella in je winkelmandje en geef de promocode “HOLLIDAC” in. Je krijgt dan deze prachtige en supercompacte portable USD MQA DAC voor 79 euro gratis thuis gestuurd. Heb je een iPhone? Vergeet dan niet het verloopje van USB-C naar Lightning erbij te bestellen.126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page