top of page

The Times They are A-Changin’

Bob Dylan zong het ruim 55 jaar geleden en ik gebruik deze onsterfelijke woorden nu om een brug te slaan tussen de columns die ik tot nu toe heb geschreven voor The Lush Life en de wat breder georiënteerde inhoud van de columns vanaf nu. En natuurlijk ook om iedereen die nu nog geabonneerd is gerust te stellen, na een periode van stilte.


Want na onze Tidal actie, die overigens tegen het einde van het vorige jaar een groot succes is gebleken, hebben Anita en ik de tijd genomen om goed na te denken over welke onderwerpen de komende tijd geschreven kon worden. En dat is best moeilijk in deze tijden van lock down en avondklok. The Lush Life lijkt dan immers verder weg dan ooit. Toch bleek het gek genoeg precies de reden om juist wel te schrijven over onderwerpen die misschien nu nog niet in de praktijk gebracht kunnen worden.

Wat is er immers mis mee om je te verlekkeren aan dingen waar je naar uit kan kijken, bij kan wegdromen? Natuurlijk blijf ik zelf schrijven over gadgets die met het luisteren naar muziek en het kijken naar film te maken hebben, maar ook zal ik vanaf nu gaan schrijven over eetgelegenheden waarvan wij vinden dat je er echt eens heen zou moeten, of over speciale hotels waar we met plezier hebben mogen verpozen, over speciale wijnen (of wat voor versnaperingen dan ook) die ons verbaasd hebben, over prachtige foto’s die ons gepakt hebben of wat dan ook waarvan wij vinden dat het met ‘het goede leven’ te maken heeft.


We werken inmiddels ook hard om een team van schrijvers bij elkaar te krijgen, die onze sentimenten over dergelijke zaken delen en dat ook wereldkundig willen maken. We vragen van jullie, trouwe abonnees ook iets: heb je nu een leuk onderwerp waarover je meer zou willen weten, schroom dan niet om het ons te laten weten. We schrijven graag over de zaken die ons allemaal interessen. Alvast bedankt en tot snel!


51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page