top of page

hi-res muziek streamen met TIDAL

Bijgewerkt op: 11 feb. 2021

Het zijn allemaal mooie termen. Hi-res, MQA, 360RA, Dolby Atmos, streaming, maar hoe haal je dat in huis? Het antwoord op die vraag is, via de streamingdienst van Jay-Z en Beyonce, TIDAL.

Bij een eerste aanblik op hun homepage zie je misschien alleen maar hedendaagse rappers, maar als je heel even verder kijkt, kan je kennis nemen van maar liefst 70 miljoen tracks, radio, playlists, video’s, livestreams en… hun TIDAL Masters sectie die exclusief uit MQA content bestaat. En niet alleen MQA, maar ook Sony’s 360RA (Reality Audio) en zelfs Dolby Atmos materiaal. Muziek in de allerhoogste kwaliteit, zonder haperen of stotteren.


Natuurlijk kan je het een maandje gratis proberen, maar als je ons een berichtje stuurt, kan je van een mooie aanbieding gebruik maken waar je geen €19,99 maar slechts €8,35 per maand* voor een tweejarig abonnement betaalt. 200 euro in totaal dus voor de allerhoogste streaming kwaliteit. Een unieke aanbieding, perfect om de feestdagen door te brengen.


Stuur ons een mailtje onder vermelding van TIDAL aanbieding en wij geven je de benodigde informatie om van deze aanbieding gebruik te maken.


* Aanbieding geldig t/m 31 december 2020

489 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page